Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Συνάντηση Μπάτση με Τζιτζικώστα

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.


Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα είχε σήμερα Πέμπτη 11 Μαρτίου,  ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης. Στην συνάντηση, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτριος Βέσκος, ο Βουλευτής και Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας, Λάκης Βασιλειάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλα Ιορδάνης Τζαμτζής.


Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν η πορεία των έργων αγροτικής οδοποιίας που εκτελούνται στον Δήμο Αλμωπίας και οι παρεμβάσεις που προωθούνται στον Δήμο, τις οποίες χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο του Νηπιαγωγείου Προμάχων για το οποίο είναι έτοιμη η γεωτεχνική μελέτη, καθώς και η μελέτη της ΚΤΥΠ και το μόνο που απομένει για να υλοποιηθεί το έργο είναι η χρηματοδότηση. Τέλος συζητήθηκε η προώθηση της δράσης για αγώνες αλεξίπτωτου πλαγιάς στους Προμάχους.


Ο  κ. Μπάτσης, τόνισε ότι η τοπική ανάπτυξη θα επιτευχθεί μέσα από τη στενή συνεργασία του Δήμου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και τη σημασία υλοποίησης περισσότερων αναπτυξιακών έργων, με στόχο τη βελτίωση ζωής των δημοτών.

1 σχόλιο:

  1. επλίζω να ενημέρωσε τον Δήμαρχο, ο Βουλευτής και ο περιφερειάρχης, για το τι συμφώνησαν ο Χρυσοχοίδης πρόσφατα στα Σκόπια, σχετικά με τις διασυνοριακές συνδέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365