Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Νίκος Αγγελίδης: «Συμπαράσταση στο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου Τυρνάβου»

Η Διεύθυνση ΠΕ Πέλλας συμπαραστέκεται στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου

Παρακολουθήσαμε συγκλονισμένοι τις εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής του 6/θ Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου από τον σεισμό που έπληξε την περιοχή. 


Με ανακούφιση μάθαμε πως κανείς από τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό δεν τραυματίστηκε. Αυτό οφείλεται κυρίως στην άρτια προετοιμασία αντιμετώπισης παρόμοιων καταστάσεων από τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, τον επαγγελματισμό και την αυτοθυσία που επέδειξαν. Για άλλη μια φορά η/ο δασκάλα/ος έβαλε πάνω κι από τη σωματική της/του ακεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών της/του.  Γι άλλη μια φορά συνάδελφοί μας κερδίζουν τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη της κοινωνίας.


Η Διεύθυνση ΠΕ Πέλλας συμπαραστέκεται στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου των οποίων καταστράφηκαν όλα σχεδόν τα υλικά. Καλούμε λοιπόν τους μαθητές των σχολείων μας να προσφέρουν γραφική ύλη για τους μαθητές στο Δαμάσι. Ένα μολύβι, μια σβήστρα, ένα στυλό, ένα τετράδιο, δε θα είναι μόνο χρήσιμα ως αντικείμενα, αλλά θα προσφέρουν συναισθηματική συμπαράσταση στα παιδιά που έζησαν μια τρομακτική εμπειρία και την αίσθηση ότι δεν είναι μόνα τους σ αυτήν τη δοκιμασία. Ταυτόχρονα καλλιεργούμε στους δικούς μας μαθητές κουλτούρα αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης.


Τα υλικά (παρακαλώ να είναι αχρησιμοποίητα) θα συγκεντρωθούν μέχρι την Παρασκευή 12/3.


Αγγελίδης Νίκος Διευθυντής ΠΕ Πέλλας

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365