Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Δήμος Αλμωπίας: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Αλμωπίας, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αλληλεγγύης για συγκέντρωση σχολικών ειδών, για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας.


Σε μια ακόμη συνεργασία των τεσσάρων Αντιδημάρχων Παιδείας του Νομού Πέλλας, ο  Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού κι Εθελοντισμού κ. Γιάντσης Δημήτριος, παρέδωσε σήμερα το πρωί, τα σχολικά είδη που συγκέντρωσαν τα σχολεία και η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας, στα πλαίσια της βοήθειας  των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται μετά το χτύπημα του εγκέλαδου στην Ελασσόνα.


Η κίνηση των τεσσάρων Δήμων του Νομού Πέλλας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, είναι ένα ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης προς τους συμπολίτες μας. 


Αντιπροσωπεία με επικεφαλής των Διευθυντή Πρωτοβάθμιας του Νομού Πέλλας, παρέδωσε σήμερα κιόλας το υλικό στα παιδιά των σεισμόπληκτων περιοχών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365