Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Χαλί ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ο υπεύθυνος του αγωνιστικού χώρου, Κώστας Ιωαννίδης

Στην καλύτερη κατάσταση των τελευταίων ετών βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας.


Η επανεμφάνιση του Αλμωπού Αριδαίας μετά από 35 ολόκληρα χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, συνδυάζεται και με άψογη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή θα φιλοξενήσει το πρώτο εντός έδρας αγώνα των κυανόλευκων, με αντίπαλο την Κοζάνη.


Το μόνο αρνητικό της όλης υπόθεσης είναι πως οι φίλαθλοι του Αλμωπού δεν θα μπορούν να δώσουν το παρόν, λόγω των περιορισμών που ισχύουν εξαιτίας της πανδημίας.


Θυμίζουμε επίσης πως με την συνδρομή του Δήμου Αλμωπίας, έγινε μεγάλη ανακαίνιση στο εσωτερικό των αποδυτηρίων, καθώς και σε άλλους χώρους του Σταδίου.


Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ο υπεύθυνος του αγωνιστικού χώρου, Κώστας Ιωαννίδης:






1 σχόλιο:

  1. Ναι χαλι οαγωνιστικος χωρος αλλα της κερκηδες δεν βλεπουμε η επειδη δεν θα υπαρει κοσμος δεν χρειαζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365