Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Έδεσσα - Δείτε τις φωτό

Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, Α΄ Κυριακή των Νηστειών, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης τελέσθηκε ο Όρθρος και η εορταστική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Κατά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε εντός του ιερού ναού η καθιερωμένη λιτάνευση των ιερών εικόνων.


Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο Προϊστάμενος του ιερού ναού Αρχιμ. Χριστόδουλος Καραγιάννης, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως, Πρωτοπρ. Γεώργιος Ζουμής και οι διάκονοι της Ι. Μητροπόλεως. Παρέστησαν επίσης και μετείχαν στην ιερά λιτανεία ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ι. Τζαμτζής και ο Δήμαρχος Εδέσσης κ. Δ. Γιάννου.











2 σχόλια:

  1. για όποιον πιστεύει...η Πίστη είναι Ιερή.Και μπορεί να την κρατήσει και σε ένα εκκλησάκι και στην άκρη της Γης αν χρειαστεί γιατι η Πίστη είναι μέσα μας.Δεν επηρεάζει καθόλου αν πάμε ή δεν πάμε Εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καταλάβαμε πολλοί ότι άλλο πράγμα η Πίστη κι άλλο το σεργιάνισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365