Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Ανθοέκθεση στην Έδεσσα

Δελτίο Τύπου

Η περσινή χρονιά σημαδεύτηκε – μεταξύ των άλλων – από την ματαίωση όλων σχεδόν των εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας. Το 2021, αν και ξεκίνησε με πολύ δύσκολες συνθήκες, αποτελεί μία χρονιά ελπίδας για την σταδιακή επιστροφή μας στην κανονικότητα. 


Η ελπίδα αυτή βασίζεται στο γεγονός ότι εντείνεται ο ρυθμός των εμβολιασμών και παράλληλα με την βελτίωση του καιρού οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα οδηγήσει στην βελτίωση των επιδημιολογικών δεδομένων. Από την πλευρά μας οφείλουμε να οργανώσουμε όσες δράσεις και εκδηλώσεις πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε, με την προϋπόθεση ότι η εξέλιξη της πανδημίας θα λάβει φθίνουσα μορφή.


Για τον λόγο αυτό η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ) ανακοινώσει ότι ξεκινά τις προετοιμασίες για τη διοργάνωση της «Ανθοέκθεσης 2021» που θα ξεκινήσει το Σάββατο, 8 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 16 Μαΐου 2021.


Αν όλα πάνε καλά θα είναι η πρώτη από τις θεσμοθετημένες εκδηλώσεις που υλοποιείται μετά την εμφάνιση του Covid-19 και για τον λόγο αυτό θα είναι μία εκδήλωση ελπίδας για επιστροφή στην κανονικότητα!


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365