Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Νέα Σμύρνη: Κομμένο το βίντεο της επίθεσης από αστυνομικούς σε κοπέλα

Δείτε το κομμένο βίντεο και στην συνέχεια το ολόκληρο

Σε ενημερωτικές σελίδες, αλλά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυκλοφορεί “βίντεο-ντοκουμέντο” στο οποίο διαδραματίζεται η βίαιη σύλληψη μιας νεαρής από δύο άνδρες της ομάδας “ΔΡΑΣΗ” στη Νέα Σμύρνη, την Τρίτη 9 Μαρτίου του 2021. Ωστόσο, το βίντεο που κυκλοφορεί είναι κομμένο και δεν παρουσιάζει τι έχει προηγηθεί. 


Σύμφωνα με νέο, μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο, προτού ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς, η νεαρή γυναίκα φαίνεται να γρονθοκοπεί και να λακτίζει αστυνομικό, ενόσω ο τελευταίος προσπαθεί να ακινητοποιήσει δύο άλλα άτομα.


Δείτε το κομμένο βίντεο και στην συνέχεια το ολόκληρο.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365