Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη στην Άρνισσα για θέματα της Λίμνης Βεγορίτιδας

Δελτίο Τύπου

Κατά την πρόσφατη περιοδεία του στα εμβολιαστικά κέντρα της Πέλλας, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε συνάντηση στην Άρνισσα με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Ν. Παπαγιαννίδη και τον κ. Κ. Δίσκο, Γενικό Αρχηγό του Χιονοδρομικού-Ναυτικού Ομίλου Βεγορίτιδας.


Συζήτησαν για τα θέματα τις περιοχής και την ανάγκη προστασίας του τόσο σημαντικού για την Πέλλα οικοσυστήματος της Λίμνης Βεγορίτιδας. Όπως προέκυψε από την ενημέρωση προς τον Βουλευτή, η αμέλεια της Πολιτείας και η έλλειψη χρηματοδότησης για καθαρισμό των γύρω εκτάσεων έχουν ως αποτέλεσμα τη συχνή εκδήλωση πυρκαγιών. Επιπλέον, αυθαίρετες παρεμβάσεις εντός της λίμνης δημιουργούν προβλήματα.


Ο Λάκης Βασιλειάδης αναφορικά με τα θέματα δήλωσε:

«Είναι σημαντικό να προστατεύσουμε το φυσικό περιβάλλον της Λίμνης Βεγορίτιδας και να θέσουμε κανόνες που θα ρυθμίζουν τις ανθρώπινες δραστηριότητες με βιώσιμο για το οικοσύστημα τρόπο. Η ανάπτυξη στην περιοχή θα έρθει μόνο μέσα από τη διατήρηση και την ανάδειξη της φυσικής της ομορφιάς.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365