Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Αριδαία ΤΩΡΑ: Βγάζουν καπνούς οι κάδοι με αυτά που τραβάνε από τους πολίτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Άλλο ένα περιστατικό, στο οποίο κάποιος πολίτης έριξε εύφλεκτο υλικό μέσα σε κάδο απορριμμάτων, έλαβε χώρα πριν λίγα λεπτά στην πόλη της Αριδαίας.


Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης μας, σε κάδο επί της οδού Αθ. Διάκου, κάποιος πολίτης έριξε μέσα εύφλεκτο υλικό, με αποτέλεσμα ο κάδος να αρχίσει να βγάζει καπνούς και να κινδυνεύει να πάρει φωτιά.


Πρέπει να τονίσουμε πως δεν επιτρέπεται η ρίψη εύφλεκτων υλικών μέσα στους κάδου απορριμμάτων.


Έχει ειδοποιηθεί η Πυροσβεστική.


Δείτε το βίντεο:




*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

5 σχόλια:

  1. Πω πω κάπνα για τους ρομα δεν μιλάτε που καίνε ότι θέλουν οπότε θέλουν, κλείστε καμία λακκούβα που έχει γίνει η πόλη της λακουβας η Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πολίτες της Αλμωπίας έχουν άποψη για όλα γι αυτό αλλάζουν δήμαρχο κάθε τετραετία.
    Τα χάλια τους όμως δεν τα βλέπουν.
    Υ.Γ Αν είχαμε εκλογές κάθε χρόνο θα είχαμε
    αλλαγή δημάρχου κάθε χρόνο.
    Μόνο για τα ρουσφέτια του νοιάζεται και επειδή δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι, φυσικά φταίει ο εκάστοτε δήμαρχος.
    400 χρόνια σκλαβιάς καταφέραμε να απελευθερωθουμε από τους Τούρκους, από τον κακό μας εαυτό δεν μπορούμε με τίποτα να απελευθερωθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί φίλε 6:16 μας τρως 100 χρόνια;εμείς από ότι μας λέει η ιστορία ελευθερωθηκαμε το 1912.Οσο για τα περί εκλογής Δημάρχων,έχεις απόλυτο δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. peste ston dhmarxo na vazi sta dimina pou pernh panta tous idous vazi krima gt douleuoun panta h idioi h promaxiotes exoun pari ergolavia ton dhmo krimaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365