Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Σοκαριστική καταγγελία: Τραυματιοφορέας κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

Έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εν λόγω άνδρα

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία που αφορά σε τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά εντός του νοσοκομείου.


Όπως αναφέρει το MEGA, έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εν λόγω άνδρα έπειτα από καταγγελία συναδέλφου του για ανάρμοστες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ανήλικων παιδιών.


Μέχρι στιγμής έχει γίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο νοσοκομείο και, όπως αναφέρει το πόρισμα, υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά από τον εργαζόμενο στο νοσοκομείο Παίδων.

 

Μάλιστα, ο εργαζόμενος έχει τεθεί σε αναστολή από την περασμένη Πέμπτη, ενώ σήμερα εξετάζεται το θέμα το πειθαρχικό συμβούλιο.


Οι πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι όταν ολοκληρωθεί το πειθαρχικό συμβούλιο, οι φάκελοι θα διαβιβαστούν, μαζί με το πόρισμα της ΕΔΕ, στον αρμόδιο εισαγγελέα.


Το υπουργείο Υγείας είναι ενήμερο για το θέμα και, όπως τονίζουν, δεν υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά.


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365