Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021

Προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής, από την Π.Κ. Μακεδονίας, για την Π.Ε. Πέλλας

Δελτίο Τύπου 

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: Η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες είναι προτεραιότητά μας  


Μία σημαντική προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού πληροφορικής ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες, για την τεχνολογική αναβάθμιση των υπηρεσιών όλων των ΠΕ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και φυσικά και της ΠΕ Πέλλας. 


Αφορά την αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας και η εν λόγω προμήθεια περιλαμβάνει 115 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν παλαιότερα μηχανήματα υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας, περιφερειακό εξοπλισμό και εξοπλισμό δικτύωσης καθώς, επίσης, και βιντεοπροβολείς, για τις ανάγκες ενημέρωσης, δημοκρατικού προγραμματισμού και εκπαίδευσης των στελεχών. Ο εξοπλισμός, θα συμβάλει άμεσα, στην καλύτερη και περισσότερο εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, μέσω της αύξησης της ταχύτητας και του όγκου επεξεργασίας δεδομένων, αλλά και στη διασύνδεση των υπηρεσιών μεταξύ τους. 


Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Με τον νέο εξοπλισμό καταφέρνουμε να εκσυγχρονίσουμε πλήρως το πληροφοριακό σύστημα της ΠΕ Πέλλας, το οποίο υποστηρίζει την εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και την παρακολούθηση και υλοποίηση του Αναπτυξιακού μας προγράμματος. Πλέον, όλοι οι υπάλληλοι θα έχουν τον δικό τους σύγχρονο υπολογιστή, ενώ εξασφαλίζεται και καλύτερη δυνατότητα δικτύωσης, για τη δημιουργία βάσεων δεδομένων και την ηλεκτρονική συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών και των στελεχών. 


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έκανε ένα πολύ  σημαντικό βήμα για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών, αλλά και την ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών, που θέλουμε να έχουμε».   


  


1 σχόλιο:

  1. Να πως σπαταλούνται τα χρήματα των φορολογούμενων.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.Οι υπολογιστές είναι γρήγοροι απλώς έχουν windows xp.Γιατί δεν αλλάζουν λογισμικό;Ο πρώτος παράγοντας αποτελεσματικότητας είναι ο άνθρωπος.Όταν κάνετε προισταμένους αποφοίτους λυκείου άσχετους αν και έχουν πολλά χρόνια ως υπάλληλοι,όταν παίρνετε αποφάσεις χωρίς να ρωτήσετε τους διευθυντές των υπηρεσιών αυτών,όταν κάνετε τους δημοσίους υπαλλήλους σας υπαλλήλους του κάθε ψηφοφόρου σας χωρίς να ισχύει για τους πολλούς,όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία για ρουσφέτια,πώς να λειτουργήσει σωστά η υπηρεσία; Ελπίζω να έχετε δίκιο και να μας σώσουν οι νέοι υπολογιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365