Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

ΓΕΛ Αριδαίας: Ανακοίνωση για συμμετοχή αποφοίτων Β/θμιας Εκπ/σης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ανακοίνωση

Ανακοίνωση για συμμετοχή αποφοίτων Β/θμιας  Εκπ/σης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων  του τρέχοντος  σχολικού έτους 2020-21.

Παρακαλούνται οι Απόφοιτοι που θέλουν να συμμετάσχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020-21 για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ  της χώρας μας κατά το επόμενο Ακαδημαϊκό έτος 2021-22, να ακολουθήσουν πιστά το παρακάτω χρονοδιάγραμμα:

1. Να τηλεφωνήσουν  στο Λύκειο που θέλουν να εξεταστούν προκειμένου να οριστεί ο χρόνος  επίσκεψής τους  σε αυτό.  

2. Για το ΓΕΛ της Αριδαίας, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 23840-22727 από τις 9:00 το πρωί  μέχρι τις 13:00. 3.Κατά την επίσκεψη στο σχολείο θα προσκομίζετε  

α) μια πρόσφατη φωτογραφία, 

β) αντίγραφο απολυτηρίου Γενικού Λυκείου ή ισότιμου με αυτό και  

γ) τη Δήλωση Συμμετοχής στις εξετάσεις ανάλογα με το πεδίο στο οποίο θέλετε να εξεταστείτε. 

Η Δήλωση θα υπάρχει και στο Λύκειό μας για όσους δεν μπορέσουν  να την εκτυπώσουν από το σπίτι. Να σημειωθεί ότι η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται δια ζώσης από τον ίδιο τον υποψήφιο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του αυστηρά από αύριο 8 μέχρι και 19 Μαρτίου 2021.  Για αύριο Δευτέρα 8-3-2021, το σχολείο θα δεχτεί υποψηφίους μετά τις 10:30 το πρωί κατόπιν τηλεφωνήματος του ενδιαφερομένου. Να σημειωθεί ότι η εγκύκλιος των εξετάσεων βρίσκεται αναρτημένη στο www.minedu.gov.gr  της οποίας το περιεχόμενο πρέπει να αναγνωστεί από τους εξεταζομένους, για την ορθή συμπλήρωση των  στοιχείων τους στα αντίστοιχα πεδία. Όσοι απόφοιτοι συμμετείχατε στις πανελλαδικές  των ετών 2018-19 και 2019-20  και  επιθυμείτε να είστε υποψήφιοι με το 10%, δεν θα υποβάλετε δικαιολογητικά και θα περιμένετε την περίοδο υποβολής των μηχανογραφικών σας με τους κωδικούς που έχετε από την περίοδο που είχατε δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις την τελευταία φορά.

Με τιμή                                                                                                  

Ο Δ/ντης του ΓΕΛ Αριδαίας

Χρήστος Ρίζος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365