Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Ευχαριστήριο - συγχαρητήριο μήνυμα Θ. Ταρασίδη προς το εργοτάξιο και την Π. Νάνου (ΦΩΤΟ)

Ευχαριστήριο - συγχαρητήριο μήνυμα

Με σεβασμό πάνω από όλα στα άτομα τα οποία αγωνίζονται για το καλό του τόπου τους, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους τους εργοταξίου, οι οποίοι δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό για το καθαρισμό των κοιμητηρίων Αριδαίας, του πάρκου Υδραίας, το οποίο θα μετατραπεί σε στολίδι του χωριού, για τους κάδους και για την αγροτική οδοποιία τα οποία να τονίσουμε πως έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας αλλά με υπομονή και προγραμματισμό όλα θα γίνουν.


Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από όλα αυτά την κυρία Πολυξένη Νάνου η οποία, από ότι φαίνεται θα γίνει η κυρία της καθημερινότητας και του εργοταξίου.


Συγχαρητήρια πολλά Πολυξένη, συνέχισε έτσι και σίγουρα η δουλειά σου θα ανταμειφθεί.











2 σχόλια:

  1. η κ.Νάνου έχει κάνει θαύματα σε κάποια σημεία.Όμως αγαπητέ πρόεδρε τι θα γίνει με το Παρκο που ήταν Κυκλοφοριακής αγωγής και πλεόν είναι Παιδική Χαρά?
    Γιατί δεν πιέζεται να παραδωθεί επίσημα με τη σωστή μορφή του και λιγότερα τσιμέντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365