Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Ερώτημα Παρούτογλου σε Μπάτση για τους Ειδικούς Συνεργάτες - Κριτική για Λουτρά και δρόμο προς Βορά

Όταν θέλουμε την ανάπτυξη, πρέπει να ξέρουμε και τι θέλουμε τόνισε ο Νίκος Παρούτογλου

Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αλμωπία βρίσκεται σε εξέλιξη.


Στην τοποθέτηση του ο Νίκος Παρούτογλου έθεσε ερωτήματα προς τον Χρήστο Μπάτση με αφορμή τις προσλήψεις Ειδικών Συνεργατών, αν κρίνει ο Δήμαρχος πως η τεχνική υπηρεσίας δεν είχε ανάγκη από προσθήκη ειδικού συνεργάτη. Ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόβλημα με τα πρόσωπα.


Συνεχίζονται ανέφερε πως εν όψη 25η Μαρτίου ο Δήμαρχος προβάλει το Εθνικό του φρόνιμα, άλλη άποψη είχε πριν 2 χρόνια, άλλη τώρα. Δεν εντάσσεται στην συμφωνία των Πρεσπών ο δρόμος των Προμάχων, απλά συστάθηκε μία επιτροπή στην Βουλή που εξέτασε τις διεξόδους προς Βορά, με τον δρόμο των Προμάχων να προκρίνεται. Δεν γίνεται απευθείας σύνδεση προς Εγνατία, αν δεν γίνει πρώτα η έξοδος προς Βορά και έπρεπε να το γνωρίζει αυτό ο Δήμαρχος. Όταν θέλουμε την ανάπτυξη, πρέπει να ξέρουμε και τι θέλουμε τόνισε ο Νίκος Παρούτογλου.


Όταν υπάρχουν Εθνικά θέματα, όπως ο δρόμος προς Βορά και τα Λουτρά, πρέπει να καθίσουν οι αρχηγοί των παρατάξεων σε ένα τραπέζι και να έχουν μια κοινή γραμμή. Αυτά τα θέματα αγγίζουν και τον Δήμο και δεν μπορεί κανένας που δεν μπορεί να ξεπεράσει το εγώ του να είναι εμπόδιο για όλα αυτά κατάληξε.

2 σχόλια:

  1. τα εθνικά θέματα είναι πολύ λεπτό ζήτημα το οποίο το χειρίζεται το Υπουργείο Εξωτερικών.
    Ο Δήμος και ο κάθε Δήμος μπορεί να ασχολείται με τις πομόνες ,τις αναθέσεις, τους ειδικούς συμβούλους που διορίζονται με το κιλό...Αλλά όχι να έχει ο κάθε μήτσος ή καραμήτσος άποψη για όλα.Πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι τό ίδιο είστε παπατζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365