Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Βόμβα στην Αλμωπία: Πασίγνωστος επιχειρηματίας κατεβαίνει για Δήμαρχος - Θέλει και τον Αλμωπό

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Βόμβα μεγατόνων αναμένεται να σκάσει στην Αλμωπία σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia365.


Συγκεκριμένα πασίγνωστος επιχειρηματίας - εφοπλιστής της περιοχής, έχει ξεκινήσει συναντήσεις με σημαντικούς ανθρώπους της κοινωνίας της Αλμωπίας, με σκοπό να τον στηρίξουν στις Δημοτικές Εκλογές οι οποίες θα γίνουν σε δύο χρόνια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συζητήσεις βαίνουν καλώς. Ήδη έχει καταφέρει να συγκροτήσει τοπικά συμβούλια, ενώ έχει στα χέρια του και 28 ταυτότητες από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Μάλιστα αν δεν υπήρχε το μποτιλιάρισμα στην Διώρυγα Σουέζ τις προηγούμενες μέρες εξαιτίας του πλοίου Ever Given, το οποίο δημιούργησε προβλήματα στα πλοία του συντοπίτη μας επιχειρηματία - εφοπλιστή, οι ταυτότητες θα είχα φτάσει τις 35.


Ένα από τα μεγάλα σχέδια του επιχειρηματία - εφοπλιστή είναι να αξιοποιήσει τουριστικά τους βομβαρδισμένους δρόμους της Αριδαίας, δημιουργώντας ένα σκηνικό πολέμου το οποίο θα θυμίζει Μέση Ανατολή, προσελκύοντας έτσι επισκέπτες - τουρίστες από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, καθώς και χολιγουντιανές παραγωγές. Παράλληλα με αυτό τον τρόπο δεν θα κουράσει τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.


Επίσης ο επιχειρηματίας - εφοπλιστής είναι σε συζητήσεις για να ανοίξει το δικό του τοπικό site ενημέρωσης, με σκοπό αυτή η ενέργεια να τον βοηθήσει στην εκλογή του ως Δήμαρχος.


Επίσης στα σχέδια του επιχειρηματία - εφοπλιστή είναι η ενασχόληση του με τον Αλμωπό Αριδαίας, άμεσα μέσα από μία χορηγία 1.000.000 ευρώ και στην συνέχεια με την αγορά του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι. Ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ Kun Aguero, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Manchester City. Οι φήμες για Σωτήρη Νίνη δεν επιβεβαιώνονται. 


Αξίζει να αναφέρουμε πως ο συντοπίτης μας επιχειρηματίας - εφοπλιστής έχει μεγάλη εμπειρία από το ποδόσφαιρο, αφού είναι διοικητικός παράγοντας ομάδας Δ΄Εθνικής στην ποδοσφαιρομάνα Σομαλία, όπου είναι και η έδρα των επιχειρήσεων του.


Σε νεότερη ανάρτηση θα σας αναφέρουμε και το όνομα του επιχειρηματία - εφοπλιστή, αν και είναι φως φανάρι ποιος είναι.


Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε μέσα από το Aridaia365.


Καλό Μήνα.!!!!!

3 σχόλια:

  1. Καλό, αλλά τραβηγμένο για πρωταπριλιάτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ότι αγόρασε τον πεζόδρομο και θα το κάνει κανάλι σαν της Βενετίας γιατί δεν το λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφοπλιστής στην περιοχή, μόνο ο Μπινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365