Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Πότε ανοίγουν λιανεμπόριο, εστίαση και τουρισμός

Τέλος Μαρτίου θα ανοίξουν τα σχολεία

Τον τρόπο με τον οποίο θα βγούμε από το lockdown αλλά και τον χρονικό ορίζοντα για το άνοιγμα των σχολείων, της εστίασης και του τουρισμού περιέγραψε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Ανέλυσε έναν προς έναν τους στόχους της κυβέρνησης για την έξοδο από τα περιοριστικά μέτρα.


Όπως είπε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφερόμενη στην λήξη του lockdown, στόχος της κυβέρνησης και εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι να ανοίξει το λιανεμπόριο, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια μέχρι το τέλος Μαρτίου.


«Προσβλέπουμε ότι το λιανεμπόριο θα ανοίξει πριν από το τέλος Μαρτίου εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα ενώ και τα γυμνάσια και τα λύκεια ο σχεδιασμός είναι να ανοίξουν πριν από το τέλος του μήνα» είπε η κα Πελώνη. Τον Απρίλιο ελπίζουμε να ανοίξει η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους και από τον Μάιο σταδιακά ο τουρισμός.


Τόνισε ακόμα ότι τα πρώτα που θα ανοίξουν θα είναι τα Γυμνάσια και τα Λύκεια αφού έχουν μείνει πολύ καιρό κλειστά. 

1 σχόλιο:

  1. Μα για τι μιλατε για τουρισμό? Σε όλη την Ελλαδα τα ξενοδοχεια ειναι ανοιχτά απο το κράτος.Τότε γιατϊ δεν δουλευει ο τουρισμος? Τι φταίει? Αφου δν αφηνουν απο νομό σε νομό για ποιό λογο η κυβερνηση τα κραταει ανοιχτα? Για να μην πληρώνουν.Ένα ξενοδοχειο απο περυσι τον Μαρτιο έχει παρει 800€ μόνο και αυτοι που δουλευαν και ειναι με αναστολη εχουν παρει πανω απο 5.000€ τους τελευταιους 10 μηνες.Δν στηριζουν τις επιχειρήσεις.Τσιρκοκυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365