Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Έδεσσα: Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου:


Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία το Δήμου Έδεσσας είναι η ένταξη του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»!


Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται:

1. κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων, προϋπολογισμού 420.670,00€

2. προμήθεια κτηνιατρικού εξοπλισμού, προϋπολογισμού 36.580,00€.


Πολύτιμη ήταν η συμβολή της Κατερίνας Ζδρου, που εκπόνησε τη μελέτη με την αγάπη της για τα αδέσποτα ζώα και την πόλη μας! Την ευχαριστώ θερμά! 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια!

1 σχόλιο:

  1. αυτό ειναι το σωστό.Ένα ακριβό πληρες καταφύγιο για τα ζωάκια ώστε να καθαρίσει το κέντρο της πόλης.Με τόσες ακαθαρσίες στα πεζοδρόμια νομίζεις ότι περπατάς σε ναρκοπέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365