Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Επεισόδια στην Νέα Σμύρνη: Διαδηλωτές πολιορκούν το αστυνομικό τμήμα - Τραυματίας αστυνομικό

Οι δρόμοι γύρω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχουν μετατραπεί σε πεδίο μάχης
Επεισόδια καταγράφονται στην συγκέντρωση που πραγματοποιείται στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης κατοίκων και φορέων ενάντια στην αστυνομική βία μετά τα βίαια χτυπήματα κατά πολιτών στην περιοχή την περασμένη Κυριακή.

Οι δρόμοι γύρω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχουν μετατραπεί σε πεδίο μάχης με μολότοφ και φωτοβολίδες ενώ υπάρχουν και αναφορές για τραυματίες.


Κάτοικοι, δημοτικές παρατάξεις, συνδικάτα, το ΠΑΜΕ, εργατικές λέσχες, συνελεύσεις κατοίκων από την περιοχή και τις γύρω περιοχές, φοιτητικοί σύλλογοι, κι άλλες συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην αστυνομική βία και καταστολή και καταγγέλλοντας όσα συνέβησαν. Οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες πρόκειται να κατευθυνθούν στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης.


Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου στην κάθοδο.


Με εντολή της Αστυνομίας έχουν σταματήσει τα δρομολόγια του τραμ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.


Τραυματίας αστυνομικός


Ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί όταν αποσπάστηκε από τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από ομάδα διαδηλωτών.


Οι δράστες τον έριξαν κάτω από τη μηχανή και στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση από δεκάδες άτομα ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.










2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365