Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Αλμωπίας προς τον Υποστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου

Ευχαριστήρια επιστολή

«Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Αλμωπίας προς κ. Διοικητή ΙΙ Μ/Κ ΜΠ, Υποστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου».


Αξιότιμε Στρατηγέ, κε Διοικητά της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ,


Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία κατά την θητεία σας ως Διοικητή της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ στην Έδεσσα και να σας συγχαρώ για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων ως Διευθυντή στην Σχολή Πεζικού. 

Σας εύχομαι υγεία και δύναμη, ώστε να φέρετε εις πέρας την αποστολή σας. Οι πόρτες της Αλμωπίας θα είναι πάντα ανοιχτές για εσάς


Με εκτίμηση,


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365