Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Τσίπρας για Νέα Σμύρνη: Κανείς δεν έχει δικαίωμα να χτυπά αστυνομικούς με τρόπο απάνθρωπο και φρικτό

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε σε ενότητα και ομοψυχία

Δηλώσεις για τα χθεσινά γεγονότα στη Νέα Σμύρνη έκανε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε σε ενότητα και ομοψυχία και πρόσθεσε πως ο μόνος εγγυητής αυτής της ενότητας είναι ο πρωθυπουργός. 


Ο κ. Τσίπρας τόνισε ωστόσο ότι ο πρωθυπουργός οφείλει να ενεργεί με γνώμονα την διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης. «Δυστυχώς όμως ΄χει αποτύχει στην αποστολή του απέτυχε στην διαχείριση της πανδημίας και απέτυχε να συγκρατήσει την βαθειά ύφεση στην οικονομία και σήμερα έρχεται να επιστρατεύσει το ύστατο όπλο των αποτυχημένων, τον διχασμό».


Και συνέχισε: «Την ώρα που η ψυχραιμία και η ενσυναίσθηση θα έπρεπε να τον χαρακτηρίζουν επέλεξε να επιτεθεί με διάγγελμα στους νέους, στους οικογενειάρχες και στους πολίτες μιας μεσοαστικής γειτονιάς. Φυσικά στον ΣΥΡΙΖΑ και σ εμένα προσωπικά». 


Ο κ. Τσίπρας μιλάει για πολίτες νέους και νέες που ξυλοκοπούνται και τρομοκρατούνται μέσα στις ίδιες τους τις γειτονιές. 


«Ο ολισθηρός κατήφορος της έντασης πρέπει να τελειώσει εδώ. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα φορώντας μάλιστα το εθνόσημο να χτυπάει ανελέητα και να απειλεί ζωές συμπολιτών του και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χτυπά αστυνομικούς με τρόπο απάνθρωπο και φρικτό. Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σταματήσει να επενδύει στον διχασμό. Η Ελλάδα του 2021 δεν θα επιστρέψει στην δεκαετία του 1950. Εχουμε την ευθύνη να μην επιτρέψουμε και έχουν την ευθύνη να μην το συνεχίσουν».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365