Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 5/3 Κριός 


Σας αναστατώνουν οι πολιτικές, αγαπητοί Κριοί; Το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης στον διεθνή 9ο Οίκο σας, φωταγωγεί τον ακτιβιστή μέσα σας! Αλλά καθώς θα αλλάζετε τον κόσμο, διαθέστε χρόνο και για τη βελτίωση της προσωπικής σας ζωής…
Αντί να ασκείτε συνεχώς κριτική στους φίλους σας, επιθεωρήστε τις δικές σας πρακτικές: Θέστε εσείς το παράδειγμα της καλής συμπεριφοράς για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Παραμείνετε αισιόδοξοι και εστιάστε σε προνοητικές δράσεις, χωρίς να παρασυρθείτε σε δράματα. Ένα άτομο με επιρροή θα εκτιμήσει τη θετική σας αύρα σας και θα σας ανοίξει δρόμους για σημαίνουσες μεταβάσεις!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, νιώθετε ασυνήθιστα ευαίσθητοι… Γι’ αυτό ευθύνεται το προκλητικό Τέταρτο της Σελήνης στον εσωστρεφή 8ο Οίκο σας!
Είναι η στιγμή να διερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, καταγράφοντας τις σκέψεις σας ή διοχετεύοντας όσα νιώθετε σε μια ανοιξιάτικη καθαριότητα. Αυτή η διαδικασία θα φέρει στα χέρια σας παλιά αναμνηστικά ή φωτογραφίες.
Θα σας κάνει καλό να τα κοιτάξετε πριν τα αποθηκεύσετε, για να συνειδητοποιήσετε πόσο έχει αλλάξει. Εκτιμήστε τη συναρπαστική διαδρομή που έχετε διανύσει, ανοιχτείτε στη ζωή και αγκαλιάστε την ευάλωτη πλευρά σας!

ζώδια σήμερα 05/03 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ίσως έχετε στη ζωή σας άτομα που δεν θα έπρεπε! Θα σας βοηθήσει να επιθεωρήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, το Τέταρτο της Σελήνης στον τομέα σας των σχέσεων. Μιας και κανείς δεν είναι τέλειος, πρέπει να κατανοήσετε τη διαφορά ανάμεσα στο να στηρίζετε άλλους ή να ανέχεστε κακές συμπεριφορές τους. Αν εκφραστείτε ειλικρινά, κάποιες σχέσεις σας έχουν ακόμη ελπίδες… Αλλά αν παραβλέπετε τα προβλήματα, το τέλος θα είναι σαρωτικό. Γι’ αυτό πριν πάρετε αποφάσεις, αναρωτηθείτε υπό ποιες προϋποθέσεις κάθε δεσμός θα πρόσθετε θετική ενέργεια στη ζωή σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Είναι καιρός να οργανωθείτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Το Τέταρτο της Σελήνης στον σχολαστικό 6ο Οίκο σας, θα αναδείξει την τάξη ως το μυστικό για οικονομική ευμάρεια. Μια ανακατάταξη στον προϋπολογισμό σας θα ενισχύσει τις καταθέσεις σας… Δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε και κάποια χρήματα που είχατε ξεχάσει την ύπαρξή τους. Επίσης, οργανώστε τον εργασιακό σας χώρο και τονώστε τη ροή της ενέργειας με αιθέρια έλαια και κρυστάλλους στα ράφια. Για να μην γίνετε εμμονικοί με αυτό το εγχείρημα, να θέσετε εκ των προτέρων ένα χρονικό όριο! 

ζώδια σήμερα 05/03 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η αγάπη παίζει καίριο ρόλο σε πολλές πτυχές της ζωής σας! Με το Τέταρτο της Σελήνης στον ρομαντικό τομέα σας, μπορείτε τώρα να «ταξινομήσετε» τις σχέσεις σας: Να αποφασίσετε ποιες θα κρατήσετε και ποιες όχι. Αν σας έχει ενθουσιάσει ένα καινούργιο άτομο που γνωρίσατε, επιβεβαιώστε ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία πριν προχωρήσετε σε οποιουδήποτε είδους σύμπραξη. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια πρέπει να έχουν τη σύμπνοια όλων των πλευρών, γι’ αυτό διασφαλίστε τη με σαφήνεια! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ρίξτε τις άμυνές σας και δείξτε τα πραγματικά σας αισθήματα! Το Τέταρτο της Σελήνης φορτίζει την τρυφερή σας πλευρά – και ίσως φέρει μια συναισθηματική αποκάλυψη. Γίνετε ακροατές με κατανόηση, αφήστε και τους αγαπημένους σας να μιλήσουν. Διαθέστε χρόνο για επαφές με την οικογένεια, ελάτε πιο κοντά με όσους αγαπάτε. Δειπνήστε με ένα ιδιαίτερο άτομο και συζητήστε για την προσωπική σας ζωή, με αμοιβαία εχεμύθεια! 

ζώδια σήμερα 05/03 Ζυγός

Είναι καιρός να βγείτε από το καβούκι σας, αγαπητοί Ζυγοί! Τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης μπορούν να καταστούν καίριοι μεσάζοντες, χάρη στο Τέταρτο της Σελήνης στον συνεργατικό 3ο Οίκο σας. Η σύμπραξη με φιλόδοξα άτομα θα σας δώσει τη δύναμη και την έμπνευση που χρειάζεστε, για να εξελίξετε τα εγχειρήματά σας. Μπορείτε να αντλήσετε καινοτόμες ιδέες από το περιβάλλον, να ανταλλάξετε απόψεις και να επεκτείνετε τις έρευνές σας. Αναζητήστε αυτές τις ωθήσεις, που είναι και δωρεάν!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ενεργοποιηθείτε, αγαπητοί Σκορπιοί! Το Τέταρτο της Σελήνης στον εργατικό 2ο Οίκο σας, διαβεβαιώνει ότι σας προσεγγίζουν σημαντικές ευκαιρίες καριέρας. Θα έχετε γρήγορη πρόοδο αν εστιάσετε σε έναν στόχο αντί για πολλαπλούς. Αν χειρίζεστε ένα μεγάλο εγχείρημα, χωρίστε το σε μικρότερα κομμάτια ώστε να είναι διαχειρίσιμο. Πρέπει να είστε συνεπείς, οργανωμένοι, άρτια προετοιμασμένοι για τις συναντήσεις σας. Μόλις βρείτε τον σταθερό βηματισμό σας, θα υπάρξει και περιθώριο για να πάρετε ρίσκα!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Δώστε σημασία στους προσωπικούς στόχους σας, αγαπητοί Τοξότες! Με το Τέταρτο της Σελήνης στα δικά σας εδάφη, δεν χρειάζεται να πιέζεστε για μεγαλειώδεις εξελίξεις. Τα μικρά βήματα θα αποδειχθούν πιο σημαντικά, για να φτάσετε γρηγορότερα στα όνειρά σας. Τώρα ευνοείται κάθε «μικρό στοίχημα». Ακούστε τη διαίσθησή σας, προτιμήστε τη συναισθηματική ειλικρίνεια στα προσωπικά σας. Δείξτε έμπρακτα στους δικούς ανθρώπους πόσα σημαίνουν για εσάς, αντί να αναμένετε από εκείνους πρωτοβουλίες τρυφερότητας! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η λίστα καθηκόντων σας είναι αρκετά μακριά… Αλλά μπορείτε να κάνετε μια ανάπαυλα, ευγενική προσφορά από το Τέταρτο της Σελήνης στον ονειροπόλο 12ο Οίκο σας! Παραμερίστε λίγο τις υποχρεώσεις και φροντίστε τη δημιουργική σας πλευρά. Κάντε μια βόλτα για να καθαρίσει το μυαλό σας – κατά προτίμηση χωρίς να μιλάτε στο τηλέφωνο ταυτόχρονα. Δώστε σημασία στα συναισθήματά σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να συζητήσετε με έναν φίλο ή έναν ειδικό. Η έκφραση όσων σας προβληματίζουν, θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην εύρεση λύσεων!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μια απλή γνωριμία μπορεί να πάρει απρόσμενη τροπή! Με το Τέταρτο της Σελήνης στον ομαδικό τομέα σας, η γνωστοποίηση των σχεδίων σας θα έλξει υποστηρικτές. Αλλά να είστε επιλεκτικοί στην επιλογή συνεργατών, γιατί ο ενθουσιασμός κάποιου δεν αρκεί για να είναι άρτιος… Επιθεωρήστε και τις υπάρχουσας συνέργειές σας, μήπως κάποιες δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Ακόμα κι αν χρειαστεί να τις διακόψετε, να ξέρετε ότι θα έχετε πολλές προτάσεις για αντικατάσταση!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας, αγαπητοί Ιχθύες! Το Τέταρτο της Σελήνης στον 10ο Οίκο σας της καριέρας, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε μια σημαντική υλοποίηση. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι, διαθέτετε άρτιο δίκτυο στήριξης για να κάνετε τα φιλόδοξα βήματά σας. Να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες, να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα. Για καθετί καινούργιο που διεκδικείτε όραμα, να οργανωθείτε και να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Η έμπνευση θα βοηθήσει δημιουργικά, βάζοντάς σας σε παραγωγικό ρυθμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365