Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Αλμωπία ΦΩΤΟ: Μεγάλη φωτιά ανάμεσα σε Λουτράκι και Όρμα - Τέθηκε υπο έλεγχο

Δειτε τις φωτό

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα το βράδυ στον ορεινό όγκο ανάμεσα στα χωριά του Λουτρακίου και της Όρμας, η οποία τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο μετά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αριδαίας.


Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν άμεσα υπό έλεγχο την φωτιά με οργανωμένες κινήσεις, πριν αυτή εξαπλωθεί.


Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν οι πρόεδροι των Τ.Κ. Λουτρακίου Τσαπης Χρήστος και Όρμας Σταύρου Σάκης και βοήθησαν τους πυροσβέστες να θέσουν άμεσα την φωτιά υπό έλεγχο.


Δειτε τις φωτό:







2 σχόλια:

  1. Περιμένουμε να δούμε αν θα διωχθεί αυτος που την έβαλε. Η βλακεια δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν έχουμε λιμενικό γιατί δεν έχουμε θάλασσα.Δεν έχουμε τελωνειακούς γιατ δεν υπάρχει Τελωνείο.
    Δεν έχουμε στρατιωτικούς γιατί δεν υπάρχει στρατός.Έχουμε όμως πολλά βουνά και θα έπρεπε να έχουν περισσότερους Δασοφύλακες ή οτιδήποτε σε ανθρώπινο δυναμικό που να προστατεύει το Δάσος που αγαπάμε όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365