Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Αλμωπός: Ανακοίνωση με πυρά κατά του διαιτητή Τσιμεντερίδη

Ανακοίνωση

Με όση ανυπομονησία περιμέναμε την έναρξη του πρωταθλήματος και χαρήκαμε ιδιαίτερα για αυτό, άλλη τόση δυσαρέσκεια μας προκάλεσε το χειρουργείο που υποστήκαμε σήμερα στην Κατερίνη από την διαιτησία του ανεκδιήγητου Κοζανίτη ρέφερι κ.Τσιμεντερίδη. 


Σ’ ένα παιχνίδι όπου ο έν λόγω ρέφερι ανακάλυψε δύο πέναλτι, πραγματικές εφευρέσεις, δεν γνώριζε τον κανονισμό σε έμεσσο υπέρ της ομάδας μας σε μια φάση όπου γελούσαν.. και οι πέτρες. Δυστυχώς, η απογοήτευση για τις διαιτητικές αποφάσεις που δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα επί ίσοις όροις, είναι μεγάλη, ωστόσο η ομάδα μας δεν θα τα παρατήσει ποτέ.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση και τους ανθρώπους της ΠΑΕ Πιερικός για την άψογη φιλοξενία.

3 σχόλια:

  1. Στην κατηγορία μας δεν υπάρχουν τα μέσα επικοινωνίας ( τηλεόραση). Θα πρέπει να η διοίκηση να καλύπτει τους αγώνες τηλεοπτική για βλέπει ο κόσμος τι γίνεται κ να βγάζει τα συμπεράσματα του. Καλη επιτυχία στην ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ F/L2 KAI ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ;ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ F/L2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΥΡΑΚΟΝΤΑΓΚΟΙ.. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365