Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Το σχόλιο του Σάκη Χατζηδημητρίου για τον δρόμο προς τα Σκόπια

Πρέπει να έχουμε μια κοινή γραμμή σαν Δήμος

Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αλμωπία βρίσκεται σε εξέλιξη.


Ο Σάκης Χατζηδημητρίου έκανε αρχικά μια αναδρομή στο παρελθόν για την διέξοδο προς Βορά. Στην συνέχεια τόνισε πια υπουργεία είναι υπεύθυνα για το συγκεκριμένο έργο. Εμείς, έθεσε το ερώτημα, θα κάνουμε τον δρόμο μέχρι τα Σκόπια, τα Σκόπια όμως θα κάνουν δρόμο από την δική τους την πλευρά; 


Εξέφρασε τον προβληματισμό του για την τοπική αγορά, αλλά και για το κατά πόσο οι οδηγοί θα επιλέξουν να περάσουν από τον συγκεκριμένο δρόμο. Μήπως πρέπει τα χρήματα για οδοποιία να επενδυθούν στην διέξοδο προς Εγνατία, στους αγροτικούς και τοπικούς δρόμους. 


Ο δρόμος είναι ένα θέμα που πρέπει να το συζητήσουν οι κυβερνήσεις των δύο κρατών, δεν χρειάζεται αυτά τα θέματα να τα περνάμε για εντυπώσεις από το Δ.Σ. 


Πρέπει να έχουμε μια κοινή γραμμή σαν Δήμος. 


Ο κ. Χατζηδημητρίου τόνισε πολλές φορές πως πρέπει η διαδικασία του Δ.Σ. να γίνει καλύτερη και να μην πλατειάζουν τα θέματα.



1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365