Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Ν. Παρούτογλου: Είναι πάγια τακτική του δημάρχου να μην απαντάει στα ερωτήματα μου

Διαβάστε την δεύτερη τοποθέτηση του Νίκου Παρούτογλου στο Δ.Σ.

Διαβάστε την δεύτερη τοποθέτηση του Νίκου Παρούτογλου στο Δ.Σ.: 


Είναι πάγια τακτική του δημάρχου να μην απαντάει στα ερωτήματα μου. 


Το πρώτο ερώτημα που έθεσα για τους ειδικούς συνεργάτες ο δήμαρχος το πήρε πάνω του αλλά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τον διέψευσε άμεσα λέγοντας πως η τεχνική υπηρεσία είναι ελλιπής. 


Το δεύτερο ερώτημα δεν απαντήθηκε και ξαναρωτάω: είναι προαιρετική ή υποχρεωτική η παραχώρηση των λουτρών ? Εγώ επιμένω ότι είναι προαιρετική. 


Τρίτον κ κυριότερο, σας ερωτώ, η θέση της παράταξης σας για το θέμα της εξόδου προς βορρά,  εξακολουθεί να είναι η ίδια με αυτήν που ήταν πριν δύο χρόνια, η έχετε κάνει κολοτουμπα?

3 σχόλια:

  1. Θα απαντήσει πριν της επόμενες εκλογές Νίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο μόνο για συλλαλητήρια είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εσύ Νίκο χρωστάς μια απάντηση γιατί συγκυβερνησες Με τα καταλογισθεντα τί γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365