Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ ντύθηκε «Μικρός Πρίγκιπας» κι έστειλε το δικό του μήνυμα (ΦΩΤΟ)

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ ντύθηκε «Μικρός Πρίγκιπας» για να γιορτάσει κι εκείνος τις Απόκριες

Οι γονείς του ανέβασαν φωτογραφία στο Facebook, στην οποία ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είναι όρθιος και ντυμένος με την στολή του. 


Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ ντύθηκε «Μικρός Πρίγκιπας» για να γιορτάσει κι εκείνος τις Απόκριες.


Οι γονείς του ανήρτησαν στο Facebook το αγοράκι να στέκεται όρθιο και συγκινούν με το μήνυμά τους.


Συγκεκριμένα, η φωτογραφία του Παναγιώτη – Ραφαήλ συνοδεύεται και από ένα απόφθεγμα από το βιβλίο «Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, το οποίο αναφέρει: «Οι άνθρωποι δεν χρειάζονται πάντα συμβουλές· μερικές φορές το μόνο που χρειάζονται είναι ένα χέρι για να κρατηθούν, ένα αυτί να τους ακούσει και μια καρδιά που μπορεί να τους καταλάβει».



«Οι άνθρωποι δεν χρειάζονται πάντα συμβουλές· μερικές φορές το μόνο που χρειάζονται είναι ένα χέρι για να κρατηθούν, ένα...

Δημοσιεύτηκε από Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ στις Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365