Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Λύση στο χρόνιο ζήτημα για παραχώρηση κατά χρήση του Διοικητηρίου στην ΠΕ Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Ικανοποιείται το χρόνιο αίτημα για παραχώρηση κατά χρήση του Διοικητηρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, μετά από συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή με τον αρμόδιο υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο.


Για το συγκεκριμένο θέμα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας είχε επισταμένη συνεργασία με τον κ. Υφυπουργό, προκειμένου να προχωρήσει η παραχώρηση και να ανοίξει ο δρόμος για την προστασία και ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου. Παράλληλα, θα είναι εφικτή η δρομολόγηση τεχνικών παρεμβάσεων στο εσωτερικό του, για την καλύτερη χωροταξία και την άνεση στην εργασία των στελεχών, όπως και στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Τις ημέρες αυτές συντάσσεται η σχετική διάταξη η οποία αναμένεται να επικυρωθεί από την Ελληνική Βουλή. 


Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Τζαμτζής αναφέρει: "Νιώθω πραγματικά ικανοποίηση που, επιτέλους, δίνεται λύση σ' ένα χρόνιο πρόβλημα. Δυστυχώς, όταν εγκαινιάστηκε ο θεσμός των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων δεν προχώρησε η παραχώρηση του κτιρίου, με αποτέλεσμα για πάρα πολλά χρόνια να λειτουργούμε σε ένα καθεστώς αδυναμίας προστασίας και λειτουργικής αξιοποίησης του Διοικητηρίου. Είναι ένα παλαιό κτίριο, το οποίο έχει μεγάλες ανάγκες για συντήρηση και ενεργειακή αναβάθμιση.  Με την ψήφιση της διάταξης, θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Υπάρχουν και άλλες ιδέες που αφορούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τη βελτίωση της ασφάλειας, που είναι σημαντικός παράγοντας, όπως έδειξε και η υγειονομική κρίση των τελευταίων μηνών. Θερμές ευχαριστίες στον συντοπίτη μας, φίλο και εξαιρετικό υφυπουργό της παρούσας κυβέρνησης Απόστολο Βεσυρόπουλο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365