Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Εξαπλάτανός: Άγνωστοι πυρπόλησαν κάδους - Έθεσαν σε κίνδυνο κατοικίες (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Σήμερα στις 05:00 π.μ., άγνωστοι πυρπόλησαν δύο κάδους απορριμμάτων σε διαφορετικά σημεία της Κοινότητας Εξαπλατάνου, οι οποίοι κατεστράφησαν ολοσχερώς, θέτοντας σε κίνδυνο διπλανές κατοικίες.


Ήδη στα συγκεκριμένα σημεία, συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας, προχωρούν σε άμεση αντικατάσταση των κατεστραμμένων κάδων.


Πέρα από την αυτονόητη καταδίκη από όλους μας, ο Δήμος Αλμωπίας καλεί όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει κάποια πληροφορία, να ενημερώσει το Εργοτάξιο Δήμου Αλμωπίας (τηλ. 2384023215), καθώς η Αντιδημαρχία Καθαριότητας διατηρεί κάθε νόμιμο δικαίωμα να προβεί αυτεπάγγελτα σε σχετική μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, ενώ παράλληλα, το περιστατικό διερευνάται από το Α.Τ. Αριδαίας και το ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο έχει σχηματίσει δικογραφία για εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.


Οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη, είναι επικίνδυνη όχι μόνο για τη δημόσια περιουσία αλλά και για τις ζωές των πολιτών.





Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

 ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365