Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

«Εγκρίθηκε η αποζημίωση λόγω COVID-19 για ντομάτα - αγγουράκι»

Δελτίο Τύπου Διονύση Σταμενίτη

Σε σημερινή (31.03.2021) του επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Σκυλακάκη ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης ενημερώθηκε ότι υπογράφηκε από το Υπουργείο Οικονομικών η απόφαση της αποζημίωσης, λόγω COVID-19, των καλλιεργειών θερμοκηπίου (τομάτα-αγγούρι), της παραγωγής πατάτας (καλοκαίρι - φθινόπωρο) και της παραγωγής καρπουζιών σε εξωτερικούς χώρους. 


Παράλληλα, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Μελά ενημερώθηκε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι λεπτομέρειες καταβολής της ενίσχυσης, η οποία υπολογίζεται ότι θα καταβληθεί σε ένα μήνα.


Υλοποιείται έτσι η δέσμευση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για άμεση ενίσχυση των παραγωγών οπωροκηπευτικών, οι οποίοι επλήγησαν από τον κορωνοϊό. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται  για προϊόντα, τα οποία κατά το διάστημα εκδήλωσης της πανδημίας και της επιβολής των περιοριστικών μέτρων υπέστησαν μια σειρά από αρνητικές συνέπειες με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη μείωση του εισοδήματος των παραγωγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365