Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Προκαταβολή σύνταξης: Δυνατότητα αλλαγής στοιχείων στην πλατφόρμα - Η ανακοίνωση του e- ΕΦΚΑ

Η ανακοίνωση του e- ΕΦΚΑ

Τη δυνατότητα να αλλάξουν τα στοιχεία τους στην πλατφόρμα του e-ΕΦΚΑ για την προκαταβολή σύνταξης έχουν οι εν αναμονή συνταξιούχοι. 


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Φορέας, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την προκαταβολή σύνταξης εξελίσσεται ομαλά και ήδη το πλήθος των αιτήσεων έχει ξεπεράσει τις 33.000. Η προθεσμία υποβολής είναι η 31η Μαρτίου 2021.


Σε περιπτώσεις αιτήσεων που στοιχεία όπως ο αριθμός Πρωτοκόλλου Κατατεθείσας Αίτησης Συνταξιοδότησης, η ημερομηνία Υποβολής/Κατάθεσης Αίτησης Συνταξιοδότησης ή o τ. Φορέας Υποβολής/Κατάθεσης Αίτησης Συνταξιοδότησης είναι διαφορετικά από αυτά που έχει στη διάθεση του ο αιτών, τότε δίνεται η δυνατότητα τροποποίησης και αντικατάστασής τους από τον ίδιο.


Πηγή: enikonomia.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365