Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Μυθικά λεφτά θα πάρει ο Jason Derulo για να τραγουδήσει στο Survivor - Δείτε πόσα

Δείτε το ποσό

Ο Jason Derulo ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό ότι θα είναι ο τραγουδιστής που θα ψυχαγωγήσει τους Survivor's στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.


Εκτός από την ένταση που επικράτησε στο χθεσινό Survivor, η είδηση που έβγαλε το επεισόδιο είχε να κάνει με την ένωση που θα γίνει και το ποιος θα τραγουδήσει.


Το τελευταίο διάστημα είχαν ακουστεί διάφορα ονόματα, όμως ο Γιώργος Λιανός γνωστοποίησε πως ο εκλεκτός θα είναι ο Jason Derulo.


Σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ, το οποίο αποκάλυπτε την αμοιβή του πασίγνωστου τραγουδιστή.


Ο Αλέξης Μίχας είπε ότι θα πάρει για την παρουσία αυτή 350.000 δολάρια: «Ο Aτζούν, ο Τούρκος παραγωγός, είχε προαναγγείλει ότι θα εμφανιστεί ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Jason Derulo. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, θα πάρει 350 χιλιάδες δολάρια για να τραγουδήσει και στο πάρτι της τουρκικής ένωσης και στο ελληνικό».


Στο άκουσμα αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας, έκανε σχόλιο λέγοντας: «Άρα, λοιπόν, 350 χιλιάρικα. Δεν είναι πολλά λεφτά για τον Derulo. Κοψοχρονιά τον έκλεισε! Όταν υπάρχουν Έλληνες τραγουδιστές που χρεώνουν τη συναυλία 70 και 80 χιλιάρικα, ο Derulo παίρνοντας 350 είναι λίγα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365