Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Αλμωπός: Ανατρίχιασαν τα λόγια του Ανέστη Μιμιλίδη - Τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο πριν την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο πριν την προπόνηση

Σήμερα όλο το Έθνος μας γιορτάζει την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, ωστόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας συνεχίζονται με προπόνηση, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League μέσα στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό.


Ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας μας Ανέστης Μιμιλίδης, λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση, είπε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια για την σημερινή και πολύ μεγάλη γιορτή και στο τέλος όλοι μαζί διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο προς τιμή όλων αυτών που θυσιάστηκαν για την πατρίδα, για να είμαστε εμείς ελεύθεροι.


Ενόψη της Εθνικής μας εορτής της 25ης Μαρτίου, η διοίκηση της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ εκφράζει την υπερηφάνεια της και τον σεβασμό της, για όλους αυτούς τους ήρωες, που έπεσαν για την Πατρίδα μας και έδωσαν την ζωή τους για να ζούμε εμείς ελεύθεροι.


«Χαίρε ώ Χαίρε Λευτεριά.»


Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο καλη κινηση σε αυτους τους ηρωες και για οσους πολεμησαν για να ειμαστε εμεις τωρα ελευθεροι και να μην ξεχναμε να ειμαστε παντα ενωμενοι σαν ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365