Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Το σκληρό lockdown πιθανόν θα κρατήσει και μετά τις 16 Μαρτίου

Είναι δύσκολο να έχει λήξει η κατάσταση μέχρι την Καθαρά Δευτέρα

Αρκετά πιθανή πρέπει να θεωρείται η παράταση του σκληρού lockdown και μετά τις 16 μαρτίου, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος.


Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Γώγος υποστήριξε πως δεν είναι και πολύ πιθανό σε δύο εβδομάδες να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.


«Είναι δύσκολο να έχει λήξει η κατάσταση μέχρι την Καθαρά Δευτέρα», είπε. Σημείωσε πως η μείωση της διασποράς είναι υψίστης σημασίας και πως η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι πολύ δύσκολη.


Υποστήριξε πως τα μέτρα που πάρθηκαν είναι με σκοπό να περιοριστεί η κινητικότητα των πολιτών από τη μια περιοχή στην άλλη.


Για το εμβόλιο της AstraZeneca τόνισε πως καθώς υπάρχει εκτεταμένη ανάγκη εμβολιασμού του πληθυσμού και θα χορηγηθεί σε περισσότερα άτομα και περισσότερες ηλικιακές ομάδες.


 

1 σχόλιο:

  1. ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365