Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Τηλεθέαση: «Διέλυσε» τα πάντα στο Survivor - Δείτε τα νούμερα

Χαμό προκάλεσε το βράδυ της Κυριακής το Survivor

Πανικός στην επιστροφή του Survivor με ένα πολύ special επεισόδιο, που σάρωσε τα πάντα στο διάβα του.


Χαμό προκάλεσε το βράδυ της Κυριακής το Survivor, με το επεισόδιο της ένωσης των δύο ομάδων να μην αφήνει κανένα περιθώριο.


Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έκανε πλακίτσα σε όλα τα άλλα προγράμματα, όπως άλλωστε συνηθίζει, ωστόσο τώρα δεν άφησε κανέναν να πάρει… ανάσα.


Οι Μπλε και οι Κόκκινοι άλλαξαν διάθεση και… εμφάνιση, έκαναν μπάνιο, φόρεσαν τα καλά τους και ηρέμησαν, δείχνοντας στον κόσμο μία άλλη πλευρά.


Αυτό σίγουρα κέρδισε τους τηλεθεατές που έδειξαν την ξεκάθαρη προτίμηση τους, ενώ είχαμε και τη συναυλία του Jason Derulo,


Έτσι, Κυριακή 28 Μαρτίου, το Survivor σημείωσε μέσο όρο 39,5% στο δυναμικό κοινό -έφτασε σε τέταρτο το 52%- και 36,7% στο γενικό, ποσοστά αυξημένα σε σχέση με τις προηγούμενες Κυριακές.


Την ίδια ώρα, το YFSF σημείωνε 14,9% στο δυναμικό και 16,9% στο σύνολο, μένοντας πάρα πολύ πίσω στη… μάχη της τηλεθέασης.


Αναλυτικά τα νούμερα!


ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ


Survivor 39,5%


YFSF 14,9%


ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ


Survivor 36,7%


YFSF 16,9%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365