Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Ανατροπή για τον δρόμο Θεσσαλονίκης-Έδεσσας – Μένει εκτός Ταμείου Ανάκαμψης

Πλέον αναζητείται άλλο πρόγραμμα για τη διασφάλιση της χρηματοδότησης

Εκτός χρηματόδοτησης απο το Ταμείο Ανάκαμψης μένει το πολύπαθο και απαραίτητο έργο του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης-Έδεσσας σύμφωνα με το myportal.gr. 


Παρά την βούληση του Υπουργείου Υποδομών για χρηματοδότησή του απο το Ταμείο Ανάκαμψης, όπως είχε προοωθηθεί, τελικά δεν εντάσσεται δεδομένου ότι οδικές υποδομές δεν είναι επιλέξιμες για χρηματοδότηση απο το εν λόγω πακέτο. 


Οι μόνοι οδικοί άξονες που θα ενταχθούν για χρημαοτόδοτηση απο το Ταμείο Ανάκαμψης ειναι ο ΒΟΑΚ και το βόρειο τμήμα του Ε-65. Σε προ μηνών συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ο υπουργός Υποδομών είχε κάνει γνωστό πως είχε κατατεθεί πρόταση για ένταξή του στο Ταμείο Ανάκαμψης. Πλέον αναζητείται άλλο πρόγραμμα για τη διασφάλιση της χρηματοδότησης.


Σε δηλώσεις του μετά απο την προαναφερθείσα συνάντηση ο κ. Τζιτζικώστας είχε πει πως «είμαστε σε θέση σήμερα να ανακοινώσουμε ότι το έργο αυτό, ανεξάρτητα από το χρηματοοικονομικό εργαλείο που θα επιλεγεί, είναι ένα έργο το οποίο θα προχωρήσει, θα υλοποιηθεί και θα παραδοθεί”.


Πηγή: myportal.gr

2 σχόλια:

  1. Έχει να πέσει δούλεμα ακόμα
    Βλέπω να ταξιδεύουμε για Θεσσαλονίκη για ακόμα 50 χρόνια μαζί με τα τρακτέρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει,εμείς είμαστε πατριώτες και έτσι την βγάζουμε.Αφου κρίνει έτσι η κυβέρνηση,θα βάλουμε πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365