Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός - Ολυμπιακός Βόλου 0 - 1 / Μπορούσε την ισοπαλία - Αποτελέσματα - Βαθμολογία

Επιμέλεια Γιώργος Καραγιαννίδης 

Την τρίτη του ήττα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Football League γνώρισε σήμερα ο Αλμωπός, ο οποίος έχασε με σκορ 0 - 1 από τον Ολυμπιακό Βόλου.


Στο πρώτο ημίχρονο έγινε μοιρασμένο παιχνίδι με φάσεις και στις δύο εστίες. Ο Βόλος είχε δύο καλές στιγμές, αρχικά στο 18' σουτ του Τσαγκαλίδη έδιωξε ο Καραγιαννίδης, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Γραικός από θέση τετ α τετ νικήθηκε από τον Τερματοφύλακα των γηπεδούχων. 

Ο Αλμωπός είχε δύο καλές φάσεις, αρχικά στο 21' όταν το σουτ του Γκέσιου πέρασε άουτ και στο 40' όταν μετά από φάση διάρκειάς ο Πέττας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση, χωρίς όμως να κάνουν την μεγάλη φάση, αντίθετα ο Αλμωπος έχασες δύο καλές ευκαιρίες, στο 64' και 65', με τους Χαντζάρα και Μάνιο να μην βρίσκουν δίχτυα.

Στο 69' έγινε το 0 - 1, όταν μετά από κόρνερ των φιλοξενούμενων η άμυνα του Αλμωπού είχε πολύ κακή αντίδραση, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Παπαδημητρίου, ο οποίος από πολύ κοντά άνοιξε το σκορ.

Στο 78' ο Duric του Βόλου έκλεψε την μπάλα από τον Ρογγότη, αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Καραγιαννίδη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πέττας του Αλμωπού άργησε πολύ μέσα από την περιοχή και πριν κάνει το σουτ κόπηκε από τους αμυντικούς. Η τελευταία φάση άνηκε στους γηπεδούχους, στο 91' ο Πέττας έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Ξενοδόχοφ να μπλοκάρει εύκολα, έτσι το 0 - 1 παρέμεινε ως το τέλος.


Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Βόλος πήγε στους 12 βαθμούς και ο Αλμωπός παρέμεινε στους 2, με κακή συγκομιδή στις πρώτες 5 αγωνιστικές. 


Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη πλήρωσε μία αμυντική αδράνεια και έδειξε πρόβλημα στο γκολ. Το επόμενο παιχνίδι του Αλμωπού είναι εντός έδρας με τον Απόλλων Πόντου την Κυριακή στις 15:00, με τη νίκη να είναι μονόδρομος.


11αδες

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Μουτζούρης, Προκοπίου, Μανιός, Ρογγότης, Gallegos, Κιουλτζόπουλος, Βενέτης, Κολτσίδας, Πέττας, Γκέσιος


Ολυμπιακός Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Μπουτζίκος, Φιλίποβιτς, Αγρόδημος, Βουκελάτος, Κόλα, Παπαδημητρίου, Σκοπελίτης, Τσαγκαλίδης, Γιαννίτσης  


Αποτελέσματα:


Αλμωπός Αριδαίας – Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Απόλλων Πόντου – Πιερικός 2-2

Θεσπρωτός – ΑΕΠ Κοζάνης 3-1

Πανσερραϊκός – ΝΠΣ Βέροια 1-0 

ΠΟ Τρίγλιας – ΑΟ Καβάλα 3-2


Βαθμολογία:




Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365:

























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365