Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Λιγνάδης: Νέα έρευνα για βιασμό άνδρα όταν ήταν 17 ετών – Δεν έχει παραγραφεί

Η κατάθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία

Νέα προκαταρκτική έρευνα εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη με διερευνώμενο αδίκημα αυτό του βιασμού ξεκινά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Αφορμή για την έρευνα ήταν η κατάθεση που έδωσε στην ανακρίτρια η οποία χειρίζεται συνολικά την υπόθεση, 24χρονος σήμερα άντρας ο οποίος υποστήριξε ότι βιάστηκε από τον γνωστό ηθοποιό πριν από 7 χρόνια, όταν ήταν 17 ετών. Αυτή είναι η τέταρτη καταγγελία σε βάρος του σκηνοθέτη που κατατίθεται στις αρχές και δεν έχει παραγραφεί, ενώ στις δικαστικές αρχές έχουν καταθέσει άλλοι δύο καταγγέλλοντες, για τους οποίους το φερόμενο αδίκημα έχει παραγραφεί. 


Η κατάθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία και με εντολή της προϊσταμένης ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος θα διενεργήσει την προκαταρκτική καλώντας τις αμέσως επόμενες ημέρες τον καταγγέλλοντα.


Πηγή: skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365