Κυριακή 25 Απριλίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θύελλα Σαρακηνών - Νίκη Αγκαθιάς 2 - 0

Επιμέλεια Γιώργος Καραγιαννίδης

Το δύο στα δύο από την επανέναρξη του πρωταθλήματος έκανε σήμερα το απόγευμα η Θύελλα Σαρακηνών, η οποία επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Νίκης Αγκαθιάς με σκορ 2 - 0.


Η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφτασε στη νίκη που την κρατάει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.


Οι Πειρατές σκόραραν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από στημένες φάσεις. Αρχικά στο 19' μετά από κόρνερ ο Ρώσσης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο δεύτερο μέρος μετά από εκτέλεση φάουλ και απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Ιωαννίδη, ο νεαρός Μαυρομιχάλης πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 - 0.


Με αυτή τη νίκη οι Σαρακηνοί έφτασαν τους 13 βαθμούς, ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και έχουν 5 βαθμούς διαφορά, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο, από τους πρωτοπόρους Ποσειδώνα Μηχανιώνας και Αγροτικό Αστέρα που ισοβαθμούν στην κορυφή με 18 βαθμούς. 


11αδες:

Θύελλα Σαρακηνών (Κώστας Γαλτσίδης): Τόλιος, Μαυρομιχάλης, Κιόρτσης, Μαντζανάς, Ρώσσης, Τράκας, Τσολακίδης, Γαρύφαλλος, Σούκιας, Τσόρμπας, Γεωργίου.


Νίκη Αγκαθιάς (Σταύρος Κωστογλίδης): Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Σαρακατσιανός, Καπκελίδης, Ράδης, Δήμου, Βασάρας, Ευθυμίου, Ζυπκερίδης, Δημητριάδης, Ντέλλας.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365:

































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365