Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Π.Ε. Πέλλας: Μεγάλο ενδιαφέρον από την ηλικιακή ομάδα 30-39 για τον εμβολιασμό

Στην Π.Ε. Πέλλας υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον

Τρέχει το πρόγραμμα των εμβολιασμών στην χώρα μας, με την ηλικιακή ομάδα 30-39 να παίρνει σειρά.


Άνοιξε χθες η πλατφόρμα και σήμερα ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας. Ήδη μέχρι χθες το βράδυ είχαν κλειστεί 100.000 ραντεβού.


Στην Π.Ε. Πέλλας υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και μέσα σε λίγες ώρες τα ραντεβού των πρώτων ημερών στα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού είχαν συμπληρωθεί.


Η συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα θα εμβολιαστεί αποκλειστικά με το εμβόλιο της AstraZeneca.


Η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει για άλλες δύο κατηγορίες πολιτών μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα. Συγκεκριμένα, αύριο ανοίγει για την ηλικιακή ομάδα 40-44 (μόνο για AstraZeneca) και το Μεγάλο Σάββατο για τους 45-49 ετών (για όλα τα σκευάσματα).

7 σχόλια:

  1. πρέπει να εμβολιαστούμε άμεσα μπας και κερδίσουμε λίγο καλοκαίρι.Τα ξενοδοχεία κλείνουν μόνο σε εμβολιασμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2011 ο Νομός Πέλλας είχε πληθυσμό 139.680 κατοίκους.
    Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο έχουν κλειστεί  100.000 ραντεβού ηλικίας 30/39. Μάλλον ο νομός έχει μόνο 39.680 κατοίκους ηλικίας απο 1 χρονών μέχρι 30,και 40 μεχρι 90+ ετών.Ωραίο άρθρο για να τρομάζεται τν κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 100.000 σε όλη την χώρα. Τα οποία πλέον έχουν γίνει πάνω από 200.000. Καλό είναι πριν γράψετε την χαζομάρα σας να ξέρετε και να καταλαβαίνετε ένα άρθρο. Επίσης που κολλάει ότι τρομάζει ο κόσμος με τα ραντεβού των εμβολιασμών. Πουθενά απλά η χαζομάρα έπρεπε να γίνει πιο μεγάλη
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
  3. Από αυτό το σχόλιο καταλαβαίνουμε το IQ όσων είναι κατά των εμβολίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνε κάντο τότε το 'πειραματικό' εμβόλιο.

      Διαγραφή
    2. αυτο ο κόσμος υποφέρει από τύπους σας εσένα 5:13 που νομίζεις οτι τα ξερεις ολα και αμφισβητείς την επιστήμη και τους γιατρούς.

      Διαγραφή
    3. Ναι γι αυτό μια κοπελα πηγε προχθες να κανει το εμβολιο και την ρώτησαν εκει αν εχει σκοπο να κανει οικογενεια και αυτη απαντησε 'ΦΥΣΙΚΑ' Και τότε την ενημέρωσαν ο,τι θα ηταν καλύτερο να μην το κάνει.Και πες μου λιγο γτ ψηφησαν το ακαταδίωκτο στους λοιμοξιωλόγους? Γιατι αν κανεις το εμβολιο και εχεις καποια παρενεργεια με επιπτωση στην υγεια,δεν θα μπορεις να κανεις καποια αγωγη.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365