Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Τα τελευταία λόγια της 36χρονης που «έσβησε» στο τιμόνι: «Έχω πόνο στο στήθος, με έχει λούσει κρύος ιδρώτας»

Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν αισθανόταν καλά

Συγκλονίζει ο σύζυγος της άτυχης μητέρας που έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που οδηγούσε, ενώ μέσα στο αυτοκίνητό της ήταν και τα δυο μικρά παιδιά τους.


Συντετριμμένος από τον ξαφνικό χαμό της γυναίκας του Έλενας ειναι ο Γιώργος, που περίγραψε στο LamiaReport πως έγινε το τραγικό συμβάν, αφού λίγα λεπτά πριν, ήταν όλη η οικογένεια μαζί και τίποτα δεν προμήνυε το κακό που ερχόταν.


«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν αισθανόταν καλά. Δεν πρόλαβα να γυρίσω πίσω...Ήταν ένας άγγελος!».


«Θέλω να ξέρουν όλοι ότι η γυναίκα μου ήταν ένας πραγματικός άγγελος. Ήταν η τέλεια μητέρα και σύζυγος. Ο φύλακας άγγελός μας. Μας φρόντιζε, μας πρόσεχε και νοιαζόταν για μας και όλους τους δικούς της ανθρώπους. Δεν υπάρχει στον κόσμο καλύτερος άνθρωπος...ειναι πολύ μεγάλο το κακό που μας βρήκε...», λέει απαρηγόρητος ο σύζυγός της.


Πως έγινε το κακό


Ο σύζυγος της 36χρονης μητέρας είναι οδηγός φορτηγού και κάνει το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Κάποιες φορές παίρνει και την οικογένεια μαζί του, αφού τόσο η σύζυγος όσο και τα παιδιά του λείπουν πάρα πολύ. 


«Την οικογένεια την είχα μαζί μου στο φορτηγό. Ανεβαίνοντας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη σταμάτησα στη Λαμία, στη Νέα Ρούμελη, όπου είχαμε αφήσει το αυτοκίνητο της Έλενας. Τους έβαλα στο αυτοκίνητο, βάλαμε ζώνες στα παιδιά και έφυγαν για να πάνε σπίτι στη Σπερχειάδα, ενώ εγώ συνέχισα με το φορτηγό για Θεσσαλονίκη. Δεν πρόλαβα να βγω στην εθνική οδό και η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο. Μου είπε ότι είναι στο αεροπλάνο στην Έκθεση και ότι δεν αισθάνεται καλά.


"Έχω πόνο στο στήθος και με έχει λούσει κρύος ίδρωτας", του ειπε.


"Μείνε εκεί που είσαι και έρχομαι αμέσως" , "Όχι θα πάω στην αδελφή μου...", ήταν η απάντηση της γυναίκας του και αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια που άκουσε. «Σε λίγο με πήρε τηλέφωνο η αδελφή της και μου ειπε τι έγινε. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγε ο άγγελός μας...», είπε ο σύζυγος στο LamiaReport.


Η Έλενα οδηγώντας με υπερπροσπάθεια έφτασε στην οδό Παπαποστόλου και ακριβώς κάτω από το σπίτι της αδελφής της, η καρδιά της την πρόσδωσε και έπεσε πάνω στην κολόνα, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο τιμόνι, με τα δυο μικρά παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο (ένα κοριτσάκι 4 ετών και ένα αγοράκι 5,5 ετών).


1 σχόλιο:

  1. Θεέ μου βοηθα αυτά τα παιδάκια και τον συζυγο αν είναι δυνατόν καλο παράδεισο να εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365