Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

Δήμος Πέλλας: Απαλλαγή τελών σε επιχειρήσεις που διέκοψαν την λειτουργία τους λόγω των μέτρων COVID – 19

Δελτίο Τύπου

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας για την απαλλαγή του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας.


Για την υπαγωγή στη διαδικασία της απαλλαγής οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να υποβάλλουν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πέλλας σχετική αίτηση προσκομίζοντας τα εξής:


α) Πρόσφατο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος.

β) Αντίγραφο της υποβληθείσας στην αρμόδια αρχή Υπεύθυνης Δήλωσης Επιχειρήσεων – Εργοδοτών για την αναστολή της επιχειρηματικής δραστηριότητας με εντολή δημόσιας αρχής λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19. 

γ) Δικαιολογητικά έγγραφα κατά περίπτωση για την πιστοποίηση του εμβαδού των ακινήτων (οικοδομική άδεια, Ε9, συμβόλαιο, κλπ).


Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2382350831.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365