Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Χρυσό μετάλλιο ο Πετρούνιας – Έγραψε ιστορία με τον 5ο ευρωπαϊκό τίτλο

Ο Πετρούνιας κατέκτησε έτσι το πέμπτο ευρωπαϊκό του τίτλο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη Βασιλεία και επιβεβαίωσε ότι είναι ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στους κρίκους, κάνοντας… περίπατο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.


Έχοντας αφήσει πίσω του το σοβαρό τραυματισμό του, ο Έλληνας πρωταθλητής επανήλθε και στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου, αφού δεν είχε αντίπαλο στον αγώνα της Ελβετίας και βαθμολογήθηκε με 15.400 βαθμούς στο εξαιρετικό πρόγραμμά του.


Ο Πετρούνιας κατέκτησε έτσι το πέμπτο ευρωπαϊκό του τίτλο, για να γίνει πια ο πολυνίκης του θεσμού στους κρίκους, αφήνοντας πίσω του τον Ιταλό, Γιούρι Κέκι, με τις τέσσερις κατακτήσεις τη δεκαετία του 90′.


Στη Βασιλεία, το ασημένιο μετάλλιο έλαβε ο Ρώσος, Νικίτα Ναγκόρνιι (με 15.033 βαθμούς) ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Ιταλός, Σαλβατόρε Μαρέσκα (με 14,900 βαθμούς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365