Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Πανσερραϊκός - Αλμωπός 3 - 0 / Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε (ΦΩΤΟ)

Επιμέλεια Γιώργος Καραγιαννίδης

Άλλη μια ήττα γνώρισε σήμερα ο Αλμωπός, ο οποίος ηττήθηκε με σκορ 3 - 0 από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, για την έβδομη αγωνιστική της Football League. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη παρουσίασε καλό πρόσωπο, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει άλλη μια ήττα. Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.


Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με τους γηπεδούχους να έχουν μία μικρή υπεροχή και να χάνουν δύο καλές ευκαιρίες με τους Γεωργιάδη και Λουφάκη, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Καραγιαννίδη. Ο Αλμωπός είχε μία καλή φάση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Galledos να μην βρίσκει στόχο.


Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον Πανσερραϊκό. Στο 47' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Πράντο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Αλμωπού για το 1 - 0. 

Οι κυανόλευκοι πήγαν να φέρουν γρήγορα το παιχνίδι στα ίσα, αλλά αρχικά το ανάποδο ψαλιδάκι του Lucero έδιωξε με δυσκολία ο Καβουσάκης, ενώ το σουτ του Μάνιου λίγο αργότερα είχε την ίδια κατάληξη. Ο Αλμωπός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Έππα, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Πανσερραϊκού.

Κόντρα στην ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 71' με τον Πράντο και πάλι ο οποίος σκόραρε από κοντά με το στήθος. Ο Αλμωπός δεν κατάφερε να αντιδράσει και δέχτηκε και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις με τον Γκούρτσα, ο οποίος με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3 - 0.


Η ομάδα της Αριδαίας συνεχίζει να προβληματίζει αμυντικά, ενώ της λείπει το εύκολο γκολ.


Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο Πανσερραϊκός έφτασε τους 16 βαθμούς, ενώ ο Αλμωπός παρέμεινε στους 5.


Επόμενος αγώνας την Τετάρτη 28 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας με αντίπαλο τον Θεσπρωτό. 


Πανσερραϊκός - Πέτρος Στοϊλας: Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Ζέρης, Pinto, Κρητικός, Ψάλτης, Γεωργιάδης, Λουφάκης, Olaitan, Prado.


Αλπωπός - Γιώργος Τυριακίδης: Καραγιαννίδης, Βενέτης, Προκοπίου, Μάνιος, Ρογγότης, Γκαγιέγκο, Κιουλτζόπουλος, Ασλαμπάλογλου, Κολτσίδας, Έππας, Λουσέρο.


Αποτελέσματα

Πανσερραϊκός - Αλμωπός Αριδαίας 3 - 0


ΠΟ Τρίγλιας - Απόλλων Πόντου 0 - 0


ΑΕΠ Κοζάνης - Πιερικός 0 - 1


Θεσπρωτός - Ολυμπιακός Βόλου 1 - 0


ΑΟ Καβάλα - ΝΠΣ Βέροια 0 - 0 


Βαθμολογία




Δείτε εικόνες από την αναμέτρηση, ενώ αργότερα θα υπάρχει φωτορεπορτάζ από την κάμερα του Aridaia365:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365