Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Το Aridaia365 και ο Life 106,3 στηρίζουν την προσπάθεια του Χαμόγελου του Παιδιού, Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο


Το Aridaia365 και ο Life 106,3 στηρίζουν την προσπάθεια του Χαμόγελου του Παιδιού, Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο, Για να έχουν όλα τα παιδιά το πιο όμορφο Πάσχα!



Για κάθε παιδί η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτό το Πάσχα, κάνει ότι είναι δυνατό, για να εξασφαλίσει σε κάθε παιδί και την οικογένειά του, όμορφες γιορτές.


Για να τα καταφέρουμε, καλούμε όλους εσάς να συμμετέχετε στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, ώστε κάθε παιδί, κυριολεκτικά αλλά και συμβολικά να έχει τη λαμπάδα και την ουσιαστική φροντίδα που έχει ανάγκη.


Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να βοηθήσετε στην προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365