Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Καστοριά: Βγήκε στο μπαλκόνι για να δει γιατί γαβγίζουν τα σκυλιά και δεν πίστευε αυτό που είδε (BINTEO)

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι

Χλόη Καστοριάς, άλλη μια περίπτωση όπου αργά τη νύχτα έκαναν την εμφάνιση τους αρκούδες μέσα στην πόλη…


Τα σκυλιά είχαν αρχίσει να γαβγίζουν και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, άνοιξε τη μπαλκονόπρτα και βγήκε για να διαπιστώσει το λόγο. Με το κινητό τηλέφωνο ανά χείρας, καταγράφει τις εικόνες. Έκπληκτη διαπιστώνει πως στη γειτονιά, σε κατοικημένη περιοχή, βολτάρουν αρκούδες που πιθανότατα έψαχναν για τροφή.


Ευτυχώς δεν περνάει κανένας από το δρόμο. Οι κάτοικοι της περιοχής όμως είναι ανάστατοι καθώς όπως λένε, το τελευταίο διάστημα, ανάλογες εικόνες εκτυλίσσονται ξανά και ξανά. Δείτε τις τελευταίες του alpjafm.gr…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365