Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Αλμωπία: Ανακοίνωση - Απάντηση σε Blog του Τμήματος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση

Έπειτα από δημοσίευμα τοπικού blog, ο προϊστάμενος του τμήματος Καθαριότητας μετέβη στο χώρο όπου απεικονίζεται στη φωτογραφία για επιτόπια αυτοψία, ώστε να διαφυλαχτεί το κύρος της Υπηρεσίας. Οι κάδοι ήταν καθαροί και πίσω από τους κάδους υπήρχαν δύο νοβοπάν και μερικά κλαδιά. Η υπηρεσία μας ποτέ δεν ενημερώθηκε για την ύπαρξή τους. 


Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να επισημάνουμε ότι με επανειλημμένες ανακοινώσεις μας στα τοπικά μέσα, έχουμε γνωστοποιήσει τη διαδικασία με την οποία γίνεται η αποκομιδή των συγκεκριμένων απορριμμάτων. Παρόλα αυτά σε κάθε τηλεφωνική ή προφορική ή γραπτή επικοινωνία με δημότες και καταστηματάρχες, η Υπηρεσία Καθαριότητας ενεργεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αποκομίζοντας τα απορρίμματα αυτά.

Η διαδικασία καθαριότητας ενός Δήμου, είναι μια δυναμική εργασία. Το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας επιτελεί καθημερινά το έργο του, διατηρώντας τους κοινόχρηστους χώρους ευπρεπείς και καθαρούς. Τέτοιου είδους δημοσιεύματα που στοχοποιούν το προσωπικό Καθαριότητας, όχι μόνο προσπαθούν με δόλιο τρόπο να επιτεθούν ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, αλλά αποτελούν και δείγμα ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς αυτούς τους ανθρώπους, που καθημερινά βγάζουν το ψωμί τους.


Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ


ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ









1 σχόλιο:

  1. ο συγκεκριμενος μπλογκερ έχει καταντήσει η ντροπή της αριδαίας
    είναι βαθιά κακιασμένη οποιαδήποτε τοποθετηση κάνει και βγάζει χολή για
    οποιονδήποτε στοχοποιεί επειδή δεν ανήκει στον κύκλο του

    δυστυχώς έχει τη εντύτπωση ότι είναι σπουδαία η άποψή του και παραγοντίζει
    ασσύμετρα με την ηλικια του

    χρησιμοποιεί το site ως ανεμιστήρα

    λυπάμαι γιατί είναι η μοναδική περιοχή που ένα τοπικό mplog έχει τόσο μίσος και κακία για οτιδήποτε δεν το ελέγχει...σε καμια αλλη περιοχή δεν υπάρχερι μπλογκ που να χρηιμοπιεί τα ανώνυμα σχόλια για να σπιλώνει και να διαδίδει ψέμματα

    επιτέλους τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365