Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 2/4 Κριός 


Αγαπητοί Κριοί, σας κατακλύζει η ορμή να κάνετε κάποια σημαντικά νέα βήματα! Αλλά τους αξίζει να τα κάνετε σωστά, γι’ αυτό δεν πρέπει να σας διαφύγουν καίρια σημεία. Η παρορμητική Σελήνη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον ψευδαισθητικό Ποσειδώνα…
Καλύτερα να μειώσετε ταχύτητα και να αναζητήσετε συμβουλές από ειδικούς ή έμπειρους ανθρώπους. Πρέπει τα θεμέλιά σας να είναι στιβαρά – και θα ευνοηθείτε αν δώσετε λίγο επιπλέον χρόνο στις ιδέες σας να κατακαθίσουν!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, προσέξτε ποιους θα εμπιστευτείτε αν θέλετε να βγάλετε κάτι από μέσα σας!
Μπορεί να γυρίσει εναντίον σας, αν κάποιο άτομο δεν είναι δοκιμασμένο στο χρόνο. Την προειδοποίηση εκπέμπει μια ομιχλώδη γωνία του Ποσειδώνα με τη Σελήνη, των πλέον διαισθητικών πλανητών.
Ποτέ δεν ξέρετε ποια θα είναι η πορεία των μυστικών σας, γι’ αυτό περιοριστείτε επί του παρόντος στο να τα καταγράψετε στο ημερολόγιό σας!

ζώδια σήμερα 02/04 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, σας αρέσει να κινείστε προς διάφορες κατευθύνσεις ταυτόχρονα… Αλλά προσέξτε να μην δεθείτε «κόμπος»! Όσο κι αν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο σε ένα ιδιαίτερο άτομο, οι εκκρεμούσες υποχρεώσεις θα το καταστήσουν ανέφικτο. Η εναλλακτική σας είναι η χρυσή τομή: Διεκπεραιώστε όσα περισσότερα μπορείτε τις εργάσιμες ώρες – και στη συνέχεια σβήστε τα επαγγελματικά θέματα από τον ορίζοντά σας. Όταν βρεθείτε με το εν λόγω άτομο, μόνο τη δουλειά δεν πρέπει να σκέφτεστε!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι αξιοθαύμαστος ο αυτοέλεγχός σας… Αρκεί να μην τον συνοδεύει και διάθεση ελέγχου της ζωής των άλλων! Η σύγκρουση της ευαίσθητης Σελήνης που σας κυβερνά με τον διασπαστικό Ποσειδώνα, θολώνει τη γραμμή μεταξύ ιδιωτικότητας και έκθεσης. Μην ενδώσετε στην παρόρμηση να διαλευκάνετε τα πάντα, ακόμα κι αν έχετε προσωπικό ενδιαφέρον. Θα το καταφέρετε πιο εύκολα αν μιλήσετε με έναν αντικειμενικό και προσγειωμένο φίλο!

ζώδια σήμερα 02/04 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, πρέπει να ελέγξετε το «καρδιοχτύπι» σας! Το ρομάντζο ή ένα ορμητικό πάθος μπορεί να πάρει γρήγορα διαστάσεις… Αλλά δεν πρέπει να αγνοήσετε τις πιθανές συνέπειες αν κάνετε αυτό το βήμα. Οι ονειροπόλοι και λάτρεις της φαντασίας Σελήνη και Ποσειδώνας, συγκρούονται φορτίζοντας τη λαγνεία σας και ίσως να μην σκέφτεστε ρεαλιστικά. Για τη δική σας συναισθητική προστασία, μην κάνετε καμία βιαστική κίνηση!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μια ατμόσφαιρα θαλπωρής σας κάνει να αποζητάτε το σπιτικό σας! Η Σελήνη στον οικιακό σας τομέα, συναντά τον Ποσειδώνα στη συνεργατική ζώνη σας. Θα είναι μεγάλο το δέλεαρ να κάνετε τις επαφές σας από το σπίτι μέσω διαδικτύου – και με πιο περιποιημένη την εμφάνισή σας. Αναβάλετε όσα μπορούν να μετατεθούν και βγείτε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Θα σας ικανοποιήσει περισσότερο ένα σπιτικό φαγητό και λίγη χαλάρωση! 

ζώδια σήμερα 02/04 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, επιλέξτε τους πιο ουσιαστικούς και ειλικρινείς διαλόγους! Η φιλαλήθης Σελήνη στον Τοξότη φορτίζει τον επικοινωνιακό 3ο Οίκο σας, γι’ αυτό θα βρείτε αρκετούς ομοϊδεάτες. Και η συνάντησή της με τον Ποσειδώνα από τη ζώνη σας της προσφοράς, θα κάνει τις συζητήσεις ιδιαίτερα παραγωγικές. Ακόμα και ένας χαιρετισμός στους γείτονες, μπορεί να έχει ουσία… Ίσως να γίνει και αφορμή να βρείτε τρόπους αντιπροσφοράς σας στην κοινότητα!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η προσοχή σας στρέφεται στην προσωπική σας ζωή! Ίσως να υπάρχει μια νέα προοπτική στον ορίζοντα ή η σχέση σας να πάρει μια ανέλπιστη τροπή. Καθώς η Σελήνη και ο Ποσειδώνας διεγείρουν τους τομείς σας του ρομάντζου και της ασφάλειας, θα αποζητήσετε μια διαβεβαίωση ή δέσμευση. Τολμήστε να το εκφράσετε στο ταίρι σας και έχετε πιθανότητες να εκπλαγείτε ευχάριστα!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μην βιαστείτε να θεωρήσετε ότι τέλειωσε αυτή την πιεστική εβδομάδα! Η Σελήνη στα περιπετειώδη εδάφη σας, συγκρούεται με τον ευάλωτο Ποσειδώνα στον 4ο Οίκο σας των «ριζών»… Ίσως μια επείγουσα κλήση από έναν φίλο ή συγγενή να ανατρέψει τα σχέδιά σας. Φυσικά θέλετε να παράσχετε στήριξη… Αλλά αν θα το κάνετε με πικρία, βρείτε έναν διπλωματικό τρόπο να μην ασχοληθείτε

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, δεν είναι εφικτό να είστε πάντα ανέμελοι και χαρωποί! Η δομημένη ιδιοσυγκρασία σας αντέχει μικρές δόσεις αυθορμητισμού… Γι’ αυτό θα νιώσετε ανακούφιση από το τετράγωνο της Σελήνης στον ενδοσκοπικό 12ο Οίκο σας, με τον συνετό Ποσειδώνα. Η διάθεσή σας θα είναι να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, οπότε αποφύγετε τις επαφές με άτομα που σας πιέζουν ή σας αγχώνουν!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, προσέξτε περισσότερο τα χρήματά σας! Η Σελήνη στον κοινοτικό τομέα σας, συγκρούεται με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στη ζώνη σας των οικονομικών. Όσο κι αν αποζητάτε μια πολυτελή έναρξη αυτού του μήνα, μάλλον δεν την αντέχει ο προϋπολογισμός σας. Δεν πρέπει να ζείτε χρεωμένοι, για να κάνετε περιττές δαπάνες. Ενημερώστε και τους δικούς σας ανθρώπους ότι πρέπει να περάσετε μια περίοδο λιτότητας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, νιώθετε πιο ανέμελοι απ’ όσο συνήθως; Οφείλεται στην επιρροή της Σελήνης από τον περιπετειώδη Τοξότη. Αλλά μπορεί να αποδειχθεί δόλια για τα επαγγελματικά σας, αν φανείτε ασυνεπείς. Και η γωνία έντασης που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που σας κυβερνά, θα σας κάνει να χάνετε γρήγορα το ενδιαφέρον για ότι κι αν ξεκινήσετε. Η καλύτερη επιλογή είναι να συμπράξετε με έναν πειθαρχημένο συνάδελφο, που θα κάνει τη δουλειά σας πιο αποδοτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365