Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Κυπαρισσία: Βίντεο ντοκουμέντο – Ο δράστης με το όπλο στο χέρι λίγο μετά την δολοφονία

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την Κυπαρισσία

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την δολοφονία στο κατάστημα στην Κυπαρισσία, ο 72χρονος δράστης βγαίνει στον δρόμο, κρατώντας το όπλο στα χέρια του.


Ξεκινά να απομακρύνεται όμως «κόβει» το βήμα του κι επιστρέφει, δείχνοντας σαστισμένος. Λίγες στιγμές πριν, είχε πυροβολήσει τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, μπροστά στα έντρομα μάτια δύο υπαλλήλων της επιχείρησης…


Ο λογαριασμός για τον οποίο ζητούσε εξηγήσεις από τον άτυχο 39χρονο, ήταν ύψους 170 ευρώ και για τόσα χρήματα ο 72χρονος αποφάσισε να φύγει από το κατάστημα, να απειλήσει ότι θα επιστρέψει με όπλο (!) και τελικά να κάνει πράξη την απειλή του και ν’ αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή. Ενός νέου ανθρώπου και πατέρα ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους.


Στις εικόνες που παρουσίασε ο Alpha, καταγράφονται καρέ – καρέ οι κινήσεις του δράστη, καθώς και η στιγμή της μεταφοράς του 39χρονου με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο…


Ο δράστης έκανε λόγο για «ζήτημα τιμής», λέγοντας πως το θύμα τον έβρισε, την ώρα που υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που επιβεβαιώνουν ότι ο 39χρονος άνδρας ήταν ευγενικός απέναντί του.


Επίσης δεν έδειξε καμία μεταμέλεια, ενώ όταν ρωτήθηκε από τις Αρχές πού βρήκε το όπλο, απάντησε πως ήταν δώρο του αδελφού του…


Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την Κυπαρισσία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365