Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Μητσοτάκης: Μετά το Πάσχα το άνοιγμα της εστίασης – Από Σεπτέμβριο θα συζητήσουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών

Η εστίαση θα ανοίξει σε πρώτη φάση μόνο σε εξωτερικούς χώρους

Την εκτίμησή του πως η εστίαση θα ανοίξει μετά το Πάσχα επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνένετευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα.


Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, η εστίαση θα ανοίξει σε πρώτη φάση μόνο σε εξωτερικούς χώρους και αυτό εκτιμά πως θα συμβεί μετά το Πάσχα.


“Γι’ αυτό, ανακοινώσαμε πρόγραμμα που δίνει κεφάλαιο στις επιχειρήσεις να προμηθευτούν πρώτες ύλες και να μην έχουν ταμειακό πρόβλημα για να λειτουργήσουν”, συμπλήρωσε


Ερωτηθείς για το τί θα γίνει το Πάσχα, ο πρωθυπουργός είπε ότι θα ήταν ανεύθυνο να απαντήσει τώρα, «έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας, οι ειδικοί θα μας πουν, δεν θα τους υποκαταστήσω. Ακούμε κατά κανόνα τους ειδικούς», παρότι δεν συμφωνούν πάντα. Και σήμερα, είχαν διαφορετικές απόψεις., παραδέχθηκε, αλλά πρόσθεσε ότι «τα έχουμε καταφέρει καλύτερα από άλλες χώρες».



Ο κ. Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιτραπούν σύντομα οι διαδημοτικές μετακινήσεις και τις καθημερινές. 


Από τον Σεπτέμβριο θα εξεταστεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών


Αναφορικά με τους υγειονομικούς που αρνούνται να εμβολιαστούν, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως από τον Σεπτέμβριο θα συζητηθεί να γίνει υποχρεωτικός.


1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς κάποιοι ειδοποιούν την αστυνομία για μαζεμένο κόσμο , έρχονται και προστιματάκια και συνερχόμαστε. Δεν μπορεί οι χαβαλετζούδες να μας παίρνουν στο λαιμό τους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365