Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

ΣΟΚ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Οι δράστες τον εκτέλεσαν με πυροβόλο όπλο

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του, στον Αλιμο.


Οι δράστες τον εκτέλεσαν με πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος δέχθηκε έξι σφαίρες, την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του, έχοντας τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star και επιστρέφοντας στο σπίτι του. Αγνωστο παραμένει αν οι δράστες τον παρακολουθούσαν ή του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του.


Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ.. και εκτεταμένες έρευνες από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή για ύποπτα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Ηδη αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας.



Ο Γιώργος Καραϊβάζ κάλυπτε για χρόνια το αστυνομικό ρεπορτάζ σε διάφορα ελληνικά ΜΜΕ και το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στο Star και ήταν διαχειριστής του site με αστυνομικά νέα bloko.gr.


Πηγή: iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365